CHARKPRODUKTER HAR EN LÅNG HISTORIA av att producera charkuterier, så tidigt som på 60-talet tillverkades det korv i fabrikerna. Än idag ryker det från skorstenarna och doftar rökt korv över nejden. Vi har producerat så mycket korv att vår anläggning fått ett eget smeknamn på bygden; ”Kårven”. Ett smeknamn som vi bär med stolthet.

Charkprodukter AB tillverkar idag och marknadsför sammansatta charkuterier. Våra huvudgrupper är pastej, varmrökt och kallrökt korv samt skinka. Produkterna produceras idag på några av våra två fina anläggningar som ligger i Billesholm och i Malmö. Egentligen är det bara våra maskiner och vår innovationsförmåga som sätter gränserna för vad vi kan göra.

Charkuterist är ett yrke som kräver stor yrkesskicklighet, ett hantverk som i stort sett likadant ut under många år, tekniken och känslan är densamma även om vi idag tar hjälp av moderna maskiner. Men även om teknologin gjort sitt intåg så är hantverket och kvaliteten helt beroende av duktiga människor som är noggranna och lägger ner sin själ i produkterna som produceras.

Är det något vi är stolta över så är det vårt arv, våra fina medarbetare och våra fina produkter.

KONTAKT
Charkprodukter AB
Porfyrvägen 14
224 78 LUND

Telefon 0480-70 70 00
info@charkprodukter.se

Ann-Christin Henningsson
ADMINISTRATION

Mattias Larsson
MARKNAD

Caroline Robertsson
KVALITET & MILJÖ