VI HAR ETT STORT ANTAL PRODUKTER som tillverkas varje dag och skickas ut runt om i Sverige för att slutligen avnjutas vid ett matbord. Vi har produkter för alla tillfällen.

Kanske kan vi locka med ett rågbröd med en krämig klassisk leverpastej på som toppas med krispig ättiksgurka, ett krispigt knäckebröd med en vegetarisk spread baserad på bönor och smaksatt med färska örter och solmogna tomater som toppas med hemmaodlad krasse, eller varför inte klassik skinkmacka med skånsk senap!

Eller något mer matigt som en tjock grillkorv i grov fralla med syltad lök och en krämig hemmagjord majonnäs. Kanske en av våra kryddkorvar serverade med en fransk bondsallad och hembakat brytböd. Sen behöver man ju aldrig krångla till det mer än falukorv i ugnen med senap och ost serverade med mammas stuvade makaroner!

Vi pratar gärna om vad vi kan göra, om hantverket, om den fina råvaran oavsett om det är en falukorv, kryddkorv, leverpastej, om den är stor, liten, tjock eller smal! Vi hyllar mångfalden och variationen!

DETALJHANDEL

Våra produkter kan man idag hitta på flertalet av de butikskedjor som finns i Sverige från Norr till Söder. Produkterna marknadsförs under något av våra fina varumärken som återspeglar nya spännande smaker såväl som traditionella recept till produkter producerade på lokala råvaror. Alla producerade med samma höga krav på kvalitet! SE VÅRT DETALJHANDELSORTIMENT >

STORHUSHÅLL

Vi tillverkar idag en stor mängd produkter som återfinns hos olika grossister runt om i landet, allt mellan matchark och påläggschark. Här ligger fokus på traditionella produkter på klassiska recept. SE VÅRT STORHUSHÅLLSORTIMENT >